Met deze keukenrobot van KitchenAid haal je de creatieve kok in jezelf naar boven. Het toegenomen verlangen naar gezondheid, balans en optimisme bracht KitchenAid op het idee een keukenrobot in de levendige, kalmerende groene tint Kyoto Glow uit te brengen.

Knallen in de keuken

De Japanse stad Kyoto staat bekend om zijn tuinen, tempels, bloeiende kersenbloesems en massieve bergen, maar ook om tradities zoals kaiseki-dineren. In de traditionele Japanse cultuur is kaiseki een soort kunstvorm die de smaak, textuur, uiterlijk en kleur van je eten in evenwicht houdt. Elk gerecht krijgt een persoonlijk tintje. Kyoto Glow legt de hoop van de stad vast, inspireert je om optimistisch te zijn, de grenzen van je creativiteit te verleggen en op je bord te brengen. Wat zet jij je gasten voor?

Win

gezondNU mag van KitchenAid 1 keukenrobot in de kleur Kyoto Glow (groen) cadeau doen t.w.v. € 749,-. Ben jij geen winnaar? Dan is deze krachtpatser te koop via kitchenaid.nl

Zo doe je mee

Bel vóór 1 september 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 1 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 september hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.