<-- NIET ACTIEF -->
Misschien denk je bij schoonmaken. Jakkes. Maar met de nieuwe Klokbox ga je met plezier aan de sop. Maak je huis spik en span met de ecologische producten van Klok. 

Opfrisbeurt

Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een ecologisch verantwoorde opfrisbeurt. Er zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. De producten van Klok zijn vriendelijk voor je huid.

Dit zit er in de box

*Klok waspoeder kleur
*Klok pow(d)er dose wit
*Klok vloeibaar wasmiddel Wit
*Klok afwasmiddel xtra care
*Klok vaatwastabletten
*Klok allesreiniger
*Klok wc-reiniger

Uitvoerig getest

Producten met het Europees Ecolabel voldoen aan de milieueisen en kwaliteitseisen die aan de was– en reinigingsmiddelen worden gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Win

gezondNU mag 8 Klokboxen cadeau geven t.w.v. € 24, 95. Niet in de prijzen gevallen? De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via de webshop klok-eco.nl.

Doe mee. Vul vóór 7 oktober 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.