<-- NIET ACTIEF -->

Bij het zien van deze handgemaakte kussens uit India maakt je hart een vreugdedansje. Ze zijn fantastisch om je woonkamer nieuw leven in te blazen. Deze zachtroze katoenfluwelen kussens, voorzien van bruine franjes, zijn geïnspireerd op kussens uit de twenties van de vorige eeuw. Nu, honderd jaar later, zijn ze weer superhip.

Rice

Het Deense woon- en designmerk Rice laat zich dit najaar inspireren door de roaring twenties met een vleugje art-deco, felle kleuren, toffe motieven en lekker veel franjes. Is dit jouw stijl? Doe dan snel mee en maak kans.

Win

gezondNU mag van Rice 5 kussens met franjes cadeau doen t.w.v. € 44,95 per stuk. Ben jij geen winnaar? Kijk dan op ricebyrice.com voor verkoopadresjes.

Zo doe je mee

Bel vóór 1 oktober 2020 naar 0909 50 10 214 en toets het codenummer 2 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 oktober hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.