<-- NIET ACTIEF -->

Spik en span en een pronkstuk in huis! Hij is functioneel én stijlvol! De waszak van Reisenthel zet je in het zicht neer in de badkamer of in het washok, want verstoppen doe je dit mooie, moderne model niet. De wasmand is groot genoeg voor alle vieze was en kun je eenvoudig verplaatsen.

Een design-wasmand

Met zijn moderne look, versterkte bodem en lichtgewicht materiaal is de Reisenthel-waszak het perfecte item om je onfrisse was in op te bergen. Alleen of met een groot gezin: opruimen was nog nooit zo gemakkelijk.

De Reisenthel Laundrybag heeft een stevige bodem voor extra stabiliteit en valt lekker op in de badkamer door de sluiting in contrasterende kleur.

Sluiting en handvat in één

Met de sluiting – tevens handvat – kun je de mand makkelijk optillen en verplaatsen naar de douche of er het hele huis mee afgaan om er alle vieze was in te gooien. De wasmand is gemaakt van een hoge kwaliteit waterafstotend polyester en is makkelijk schoon te houden en te maken.

Win

gezondNU mag 12 Laundrybags van Reisenthel cadeau geven (€ 44,95, croon-design.nl). Afmeting 45 x 65 x 24 cm, inhoud 55 liter.

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Deze actie is gesloten. De winnaars zijn getrokken.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.