<-- NIET ACTIEF -->

Herken je dit? Je klopt je kussens van je bank op en er komt een vracht stof uit met als gevolg niesbuien. Ongemerkt fladderen huisstofmijten, pollen, schimmels, huidschilfers van jezelf en huisdieren vrolijk in het rond. Wil je weten hoe het met jouw luchtkwaliteit in je huis gesteld is? Dan is de Leitz TruSens echt iets voor jou. Hij maakt de luchtkwaliteit in een kamer zichtbaar via een handig led-display en zorgt voor de best mogelijke reiniging ervan, dankzij een gepatenteerd viervoudig filtersysteem.

Zichtbaar schonere lucht

Met behulp van de speciale SensorPod wordt de luchtkwaliteit in de hele ruimte continu gemonitord en wordt de intensiteit van de reiniging direct aangepast als de gemeten luchtkwaliteit verandert. Alle microscopische kleine, vervuilde deeltjes, waaronder virussen en bacteriën, worden opgevangen en gefilterd. Hierdoor is de lucht zichtbaar schoner, niet alleen rondom de luchtreiniger zelf, maar in de hele kamer. Daar profiteren niet alleen mensen met allergieën of astma van, maar is een stuk gezonder voor iedereen.

Het oog wil ook wat

De Leitz TruSens zorgt niet alleen voor een zeer effectieve meting en verbetering van de luchtkwaliteit, met zijn bijzondere design is het ook nog eens een apparaat dat gezien mag worden. De slanke reinigingszuil is een heuse eyecatcher. Niet voor niets ontving Leitz de prestigieuze Reddot Award voor het ontwerp van de TruSens. De stijlvol vormgegeven led-ring op de bovenzijde visualiseert bovendien de luchtkwaliteit. Zo is de luchtkwaliteit goed als de ring blauw oplicht, terwijl oranje staat voor een gemiddelde en rood voor een slechte luchtkwaliteit.

202113.win.leitz.luchtreiniger

Win

gezondNU mag 2 luchtreinigers cadeau doen van TruSens Z-2000 bedoeld voor middelgrote ruimtes tot 35minclusief SensorPod geleverd t.w.v. € 249,-. Onder andere verkrijgbaar via Coolblue.nl, Makro en 123inkt.nl.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.