<-- NIET ACTIEF -->

Wil jij een bijzonder origineel schilderij in huis? Kies dan voor LivePicture GO, het levende plantenschilderij voor aan je muur. Op speelse wijze tover je zo je huiskamer of keuken om tot een groene oase.

Plantenschilderij

De wandcollage kan gevuld worden met kruiden of kamerplanten, vetplanten of grassen. Een LivePicture GO kan zowel binnen als buiten, in een single of modulaire toepassing. Kies je voor een GO, dan kies je voor alle voordelen van groen: groen maakt gelukkiger, het zorgt voor een gezonder binnenklimaat en het is ook nog eens mooi! Enne, LivePicture GO is ook nog eens makkelijk te verzorgen. Maar één keer in de zes weken heeft je ‘schilderij’ water nodig.

Mobilane

Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve en duurzame groensystemen zoals kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en groene gevels. Het bedrijf is onderdeel van het familiebedrijf: De Darthuizer Groep. Ruim tachtig jaar een begrip op het gebied van innovatie en kwaliteit in de groene omgeving. Hun missie? Gezamenlijk bouwen aan een betere en gezonde leefomgeving. Groen heeft een positieve invloed op de omgeving, goed voor het klimaat en je gezondheid.

Win

gezondNU mag namens Mobilane.nl 7 LifePicture GO’s in de kleur rood cadeau doen. Exclusief beplanting.Afmeting: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm. Meer informatie op mobilane.nl

Zo doe je mee

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn bekend.