<-- NIET ACTIEF -->

Smeer jij alleen maar hoemoes op je brood? Dan kan je fantasie wel wat hulp gebruiken. Want je kunt nog zoveel meer doen met hoemes. gezondNU mag van Maza een Mezze Masterclass met goodiebag voor 2 personen cadeau geven t.w.v. € 150,- Hoe geweldig is dat?

Beleef de Mezze Masterclass

Tijdens de Masterclass krijgen 2 personen de kans om te zien en te proeven wat ze allemaal met hoemoes van Maza kunnen doen, naast dippen en smeren. De gerechten die op tafel worden gezet zijn echte kunstwerken die heerlijk opgegeten mogen worden.

Mezze begint bij Maza

Mezze is een tafel vol heerlijke, kleine hapjes. Officieel is het een voorgerecht, maar waarom zou je het alleen dan eten? Een mezze is ook prima tijdens de borrel of als maaltijd zelf. Je maakt het zo groot of zo klein als jij wilt en dan kies je natuurlijk voor de lekkerste gerechtjes. En daar helpen wij je graag bij, met al onze salades, falafel en diverse soorten hoemoes. Een mezze begint immers met Maza!

Zo maak je jou Mezze

Bij een mezze serveer je pitabrood en picco’s om de hoemoes makkelijk mee op te scheppen. Verse groente zoals komkommer, tomaatjes en wortel combineren goed met onze groentedips zoals Muhammara, Esfenaj en onze hoemoes. Onze falafel mag natuurlijk ook niet ontbreken en wat vers gegrilde groente zoals plakjes aubergine met zeezout maken jouw mezze helemaal af!

Inspiratie

Wil jij jouw gasten eens verrassen op een leuke borrel die niet zo standaard is? Zet dan een supersmakelijke mezze neer. Wij helpen je met heerlijke, vegetarische producten zodat iedereen ervan kan genieten. En wil je nog meer inspiratie voor jouw mezze? Kijk dan eens bij onze recepten, of kom een keertje langs in een van onze winkels.

Wil jij deze masterclass winnen? Doe dan vóór 22 juni 2021 mee en vul het formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.