<-- NIET ACTIEF -->

Hoe vaak deel jij complimentjes uit aan je familie of vrienden? Oprichter Astrid van der
Hoeven van ME&MATS heeft toffe producten ontwikkeld met een gouden randje. Laat je
inspireren door haar boodschappen zoals: ik mis je, ik denk aan je of je bent heel belangrijk voor mij.

Verspreid wat liefde

‘Vier het leven’ is het motto van Astrid én ook van gezondNU. Je liefde en vriendschap met elkaar delen kun je niet vaak genoeg doen. Wij vinden het dan ook super dat we 8x een mooie set cadeau mogen geven van ME&MATS vol met bedankjes en complimentjes.

 

De set bestaat uit een luxe handzeep You’re Magnifique, Jasmijn thee Merci Beaucoup, geurkaars Time to shine (een lichtpuntje voor wie wat somber is), Lucifers Merci Beaucoup en een diffuser You’re Magnifique.

Win!

gezondNU mag 8 ME&MATS cadeausets cadeau geven (t.w.v. € 82,-, me-mats.com).

Vul vóór 1 september 2021 onderstaand formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.