Een rugzak die ook een schoudertas, handtas en een fietstas is. Pardon? Kan het beter? Nee, zeker niet als hij er zo gaaf uitziet als deze.

Waterdichte tas

Stop in de tas je laptop als je gaat werken en in het weekend je nieuwe kleren die je hebt gekocht in de stad. Plek genoeg! De tas houdt water tegen met een roltopsluiting en door de waterdichte binnenzak, zodat de inhoud van je tas zelfs in de zwaarste hoosbuien droog blijft. De Basil Miles Daypack is een stijlvolle fietstas voor zowel dames als heren. Je gebruikt de tas als fietstas, maar ook als schouder- of rugtas.

Win

gezondNU mag deze Miles Daypack weggeven. Doe mee en maak kans op de multifunctionele en mooie een Miles Daypack t.w.v. €69,99 fietstas (basil.com)

Vul vóór 20 juli 2019 het formulier hieronder in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.