<-- NIET ACTIEF -->

Altijd al willen ervaren hoe het is om te suppen? Grijp je kans. Het is makkelijker dan je denkt, zeker met deze opblaasbare MOAI 10’6 allround SUP. Hij is zeer stabiel en het perfecte beginnersboard. Ideaal voor het hele gezin en om lekker recreatief te peddelen.

Vind je balans

Gebruik hem op vlak water en kleine golven. De MOAI SUP bestaat uit een compleet pakket met hogedrukpomp, rugzak, reparatiesetje, aluminium peddel en een enkelkoord. Het board, gemaakt van dubbellaags PVC, weegt slechts 10 kilo en is dus makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde trolley rugzak. Het board is niet alleen door het design en de zeer hoge kwaliteit opvallend, maar ook duurzaam en bij aankoop steun je het goede doel. MOAI werkt samen met Pink Ribbon, de organisatie die strijdt tegen borstkanker. Van elk verkocht board gaat een gedeelte naar dit goede doel toe. Daar staan wij als gezondNU natuurlijk helemaal achter.

Krijg de smaak te pakken met dit filmpje

Win!

gezondNU mag 1 MOAI SUP Board 10’6 2021 weggeven (t.w.v. € 499,-, moaiboards.com).

Vul vóór 1 september 2021 onderstaand formulier in

 *
 *
- -
 *
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.