Ben jij zo iemand die wel van een barbecue houdt en lekker eten vooropzet? Maak je tuin dan extra gezellig met lampionnetjes en vlaggetjes, want met de draagbare tafelbarbecue van BergHOFF organiseer je vliegensvlug een gezellige party!

Party time

Plaats de barbecue op tafel en iedereen kan zelf zijn eigen stukje vlees, vis of groente grillen. Het deksel van kurk gebruik je tijdens het barbecueën als onderzetter; op die manier kun je de luchttoevoer eenvoudig regelen. Met een doorsnede van 35 centimeter is de tafelbarbecue compact, toch kun je er met gemak met acht personen op grillen. Verder weegt hij maar vijf kilo, dus neem je hem aan de handige draagriem makkelijk overal mee naartoe.

Win

gezondNU mag van BergHOFF 4 tafelbarbecues cadeau doen t.w.v. € 199,-. Ben jij geen winnaar? Dan is deze krachtpatser te koop via berghoffworldwide.com

Zo doe je mee

Bel vóór 1 september 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 2 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 september hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.