<-- NIET ACTIEF -->

Voor je laptop, boodschappen en persoonlijke spullen neem je deze hippe schoudertas annex fietstas met plezier mee op de fiets. Werkafspraak, even een kopje koffie halen en dan nog langs de winkel fietsen: dan is een fietstas vaak te groot en een gewone handtas niet praktisch. En daar heeft New Looxs een stijlvolle oplossing voor bedacht met de nieuwe Tendo Nomi.

Shinen op de fiets

Deze hippe fiets- en schoudertas van Nederlands eerste fietstassenmerk heeft handige vakken, is geschikt voor een laptop en gemaakt van waterafstotend polyester. De Tendo Nomi bevestig je met speciale haken stevig aan de bagagedrager. Stap je van de fiets, dan tover je de haken gewoon weg in het speciale ritsvakje. De Tendo Nomi heeft een regenhoes met reflectie voor als het onverhoopt hard gaat regenen. Met deze oogstrelende tas ga je fluitend de fiets op.

192021-gezondnu-winactie-fietstas-Newlooxs-rood192021-gezondnu-winactie-fietstas-Newlooxs-groen192021.gezondnu-winactie-fietstas-newlooxs-zwart

 

Een inkijkje bij New Looxs

Sinds 1948 is Wim Burgers begonnen met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Nu zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Wil je New Looxs volgen op Facebook en Instagram? Like ze dan op @NewLooxs en #newlooxs

Win

gezondNU heeft de mazzel dat we van New Looxs 7 Tendo fietstassen cadeau mogen geven. De tas is er in de kleur zwart, rood en groen t.w.v. € 69,95. Kijk op newlooxs.nl voor alle verkooppunten online en bij jou in de buurt.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.