Op stap met Travelin. Wil jij flink wat meters maken tijdens een wandeling? Trek dan de juiste stappers aan. De outdoorcollectie van Travelin zorgt ervoor, dat je er tijdens elk seizoen en elk weertype heerlijk en stijlvol bijloopt. En het leuke is, gezondNU mag vier paar laarzen of schoenen naar keuze weggeven.

Waterafstotend & ademend

De laarzen en schoenen zijn gemaakt van water afstotend leer. Aan de binnenzijde zit een speciaal membraam waardoor ze zowel waterdicht als ademend zijn. Gegarandeerd droge voeten dus. De natuur rubberen profielzolen geven de laarzen een uitstekende grip en zorgt voor optimaal comfort tijdens het lopen. Voor dames en heren is er een ruim aanbod.

Kijk voor de hele collectie op: travelinoutdoor.com

Win!

Ben jij toe aan een nieuw paar laarzen of schoenen? Vul dan onderstaand formulier in vóór 1 maart 2020. Misschien ga jij met deze stappers aan de haal.

  • Geef hier uw schoenmaat op.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. Plus dat de niet-winnaars eenmalig een aanbieding krijgen. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.