<-- NIET ACTIEF -->

Heb je een slechte dag? Beur jezelf op met een flinke wandeling. Wandelen is goed voor je lichaam en geest en kan altijd en overal.

Wandelschoenen

Met een paar stoere Haglöfs Skuta Mid wandelschoenen aan je voeten wandel je jezelf helemaal in de wolken. Deze wandelschoen van Haglöfs is waterdicht en uitgerust met een ondersteunende middenzool voor comfort en schokdemping op elke ondergrond. Heerlijk comfortabel.

Haglöfs

Haglöfs de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Win

gezondNU mag van Haglöfs 3 paar wandelschoenen cadeau doen t.w.v. € 149,95 per stuk.  Ben jij geen winnaar? Ga dan naar haglofs.com

Zo doe je mee

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn bekend.

De winnaars ontvangen na 1 november hun prijs. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.