<-- NIET ACTIEF -->

Met hoemoes kan zoveel meer… Nachos met salsa zijn niet meer weg te denken van de borreltkaart. En terecht, lekker samen dippen is lekker en gezellig. Datzelfde geldt voor het samen delen van loaded hoemoes: een platte schaal hoemoes overladen met de lekkerste toppings. Dé nieuwste gezonde borreltrend. Ontdek het zelf met de heerlijke recepten van Maza.

Honger gekregen?

Maza geeft 10 loaded hoemoes-pakketten weg. Bestaande uit Maza hoemoes, Maza hoemoes tomaat bassilicum less salt, Maza hoemoes paprika en oregano, falafel aangevuld met producten uit hun winkels: pico’s en Libanees brood.

Win

Doe mee en maak kans op een van de 10 pakketten (maza.nl).

Vul vóór 20 oktober 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.