Een gehydrateerde huid zonder huidirritaties, daar verlangt iedereen toch naar? Dan hebben we goed nieuws. Smeer voortaan de pure kracht van de natuur op je lichaam en verzorg de huid zoals het hoort met het exclusief Purasana Aloë vera pakket!

Puur & verrassend

In de cosmetica van Purasana Aloë vera wordt alleen biologische ingrediënten gebruikt. Dus zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, poeders of andere verdikkingsmiddelen. Dankzij de zuivere en werkzame eigenschappen blijft je huid in balans.

Wat zit er in het Aloë vera pakket?

Gezichtscrème: Deze crème is een krachtige formule van biologische Aloë vera gel in combinatie met actieve plantenextracten zoals: rhodiola-extract, shea butter en jojoba-olie. De crème ontspant, voedt, verzacht en geeft de huid een hydraterende boost.

Gezichtsscrub: Tijd voor een lekkere scrubbeurt. De gel, gecombineerd met plantenextracten, scrubt, reinigt, zuivert en verwijdert dode huidcellen zonder de huid te beschadigen.

Aloë vera gel: De Aloë vera gel hydrateert, voedt en kalmeert de huid en verzacht bij huidirritaties. Bijvoorbeeld een door de zon verbrande huid, kloven, schrammen, jeuk en insectenbeten.

Win!

Ben jij een bofkont? Maak kans op 5 Purasana Aloë vera pakketten t.w.v € 50,- (purasana.com)

Doe mee en vul vóór 17 juni 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.