<-- NIET ACTIEF -->

Een gehydrateerde huid zonder huidirritaties, daar verlangt iedereen toch naar? Dan hebben we goed nieuws. Smeer voortaan de pure kracht van de natuur op je lichaam en verzorg de huid zoals het hoort met het exclusief Purasana Aloë vera pakket!

Puur & verrassend

In de cosmetica van Purasana Aloë vera wordt alleen biologische ingrediënten gebruikt. Dus zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, poeders of andere verdikkingsmiddelen. Dankzij de zuivere en werkzame eigenschappen blijft je huid in balans.

Wat zit er in het Aloë vera pakket?

Gezichtscrème: Deze crème is een krachtige formule van biologische Aloë vera gel in combinatie met actieve plantenextracten zoals: rhodiola-extract, shea butter en jojoba-olie. De crème ontspant, voedt, verzacht en geeft de huid een hydraterende boost.

Gezichtsscrub: Tijd voor een lekkere scrubbeurt. De gel, gecombineerd met plantenextracten, scrubt, reinigt, zuivert en verwijdert dode huidcellen zonder de huid te beschadigen.

Aloë vera gel: De Aloë vera gel hydrateert, voedt en kalmeert de huid en verzacht bij huidirritaties. Bijvoorbeeld een door de zon verbrande huid, kloven, schrammen, jeuk en insectenbeten.

Win!

Ben jij een bofkont? Maak kans op 5 Purasana Aloë vera pakketten t.w.v € 50,- (purasana.com)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.