<-- NIET ACTIEF -->

De ‘r’ zit in de maand en dat betekent voor velen maar één ding: keelpijn, gesnotter en gehoest. Zodra het weer omslaat, lijken virussen direct toe te slaan. Je weerstand kan daarom zeker een flinke oppepper gebruiken. Tijd voor actie!

Weerstandboosters

Met dit weerstandpakket van Physalis zit je gebeiteld. Regen, wind of sneeuw, jouw immuunsysteem kan niet meer stuk. Het pakket bestaat uit:

  • 1 doosje Echinacea Forte (30 tabletten) – echinacea (rode zonnehoed) ondersteunt de natuurlijke weerstand;
  • 1 doosje Organic C (30 tabletten) – van plantaardige oorsprong, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt tegen vrije radicalen;
  • Eucalyforce kruidenthee (20 theezakjes) – met eucalyptus en echte heemst – ter verlichting van verkoudheidsklachten;
  • Eucalyforce siroop (150ml) – met met eucalyptus, tijm, munt en den – herstelt en verzacht de keel;
  • Eucalyforce Keelspray (30ml) – met tijm, cistusroos, echinacea en propolis – verzacht en kalmeert de gevoelige keel.

Win

Van Physalis mogen we 5 weerstandspakketten cadeau doen t.w.v. € 56,25. Te koop bij hollandandbarret.nl

Kun jij dit pakket wel gebruiken? Vul vóór 13 januari 2021 het formulier in.

En volg @gezondnu.nl en @hollandandbarrett.nl op Instagram en Facebook en/of schrijf je in voor de gezondNU-(weekend)nieuwsbrief met nog veel meer gezonde tips, weetjes en leuke weekendaanraders.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.