<-- NIET ACTIEF -->

“Je bent toch niet van suiker?”. Wordt dit ook altijd tegen je gezegd als je liever niet naar buiten gaat in de regen? Vanaf nu is dat verleden tijd. Met de Regatta Hamara ben je altijd hip, ook als het plenst. Met plezier stap jij in de regen. De jas is wind- en waterdicht en lekker licht van gewicht.

202116.win.regatta.regenjasDoor weer en wind

De regenjas is een lekker opvallend jack. Wel zo veilig als je op de fiets zit of een wandeling maakt. Hij is gemaakt van Isotex materiaal waardoor de jas ademend en wind-, waterdicht èn licht is van gewicht. De naden zijn getapete en stoten maar liefst vijfduizend milliliter water af! Je hoeft ook niet bang te zijn dat het oncomfortabel zit want het jack is rondom verstelbaar. Zo pas je hem gemakkelijk aan naar jouw lichaam en houd jij maximale bewegingsvrijheid. 

Na regen komt zonneschijn

Ook als de zon schijnt, is dit een jack die je altijd bij de hand wilt houden. De Hamara heeft een verstelbare capuchon die is voorzien van stoppers. Om je extra warm te houden als het hard waait is er een stormstrook achter de rits geplaatst. Door de afsluitbare steek- en binnenzakken neem jij makkelijk kleine spullen mee. Zo blijft alles veilig en droog. 

Win!

Wij mogen 3 regenjassen van Regatta cadeau doen in de kleur neon pink (t.w.v. € 79,95, regatta.com). 

Doe mee en vul vóór 4 augustus het onderstaande formulier in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die tijdens de volgende regenbui lekker droog blijft.

 *
 *
- -
 *
1111AA

Nieuwsbrieven

 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.