Is jouw koelkast toe aan vervanging? Wil jij jouw keuken opvrolijken met deze hippe Retro koelkast van ETNA? Grijp je kans! Want het is een beauty.

Retro koelkasten

De kleurrijke ETNA Retro koelkasten zijn geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren zestig én de modetrends van nu. Ze spelen in op de industriële keuken looks met warme kleuren en robuuste vormen. Design, duurzaamheid en gebruiksgemak staan voorop.

Eten blijft langer vers

Loopt het deze week niet zoals gepland? Blijven je boodschappen langer in de koelkast? Geen probleem met de KVV754 (A+++) koelkast! Hij heeft de nieuwste technieken om voedingswaren langer vers te houden. Het koelgedeelte is praktisch ingedeeld en wordt continu voorzien van een gelijkmatig stroom koele lucht. De slimme Ion Air technologie doodt 95 procent van de bacteriën neutraliseert nare luchtjes. Speciaal voor groenten en fruit je onder in de koelkast een grote CrispZone lade. Deze heeft een vochtigheidsregeling en houdt alles langer vers. De speciale FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en ideaal voor vlees en vis.
Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur,
kleur en smaak blijven in topconditie.

Geen ijsvorming meer

Laatste puntje om te noemen: het vriesgedeelte is voorzien van een Low Frost-gedeelte om ijsvorming te voorkomen. Kortom, deze koelkast in verschillende trendy kleuren is een stijlvolle toevoeging aan elk duurzaam huishouden.

Win!

Cadeautje van ETNA voor jullie gezondNU-lezers! Doe mee en maak kans op de KVV754 ETNA Retro koelkast met vriesvak (154 cm). Inhoud 229 liter. Kleur: Pearl Caribbean Blue t.w.v. € 1.049,-. Meer inspiratie en kleuren op etna.nl

Doe mee! Vul vóór 30 juni 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.