<-- NIET ACTIEF -->

Kom maar op met die kou! Wordt het binnenkort kouder? Geen punt. Met een warme en mega zachte plaid van Knit Factory lig jij straks warm, comfortabel en met een blikvanger op de bank.

Design en luxe in één adem

De combinatie van grof en fijn breiwerk, de lichte en donkere strepen en het gebreide koordje geven deze smaakvolle woondeken een opvallende look. Uiteraard ontbreekt het stoere leren Knit Factory-label niet. Waar in huis of op de veranda deze luxe plaid ook terechtkomt en of je hem nu wel of niet combineert met een bijpassend Roxx-kussen, hij geeft je interieur een lift. Met een grootte van 160 x 130 cm is hij ook perfect om met zijn tweeën onder te kruipen.

Win

Wil jij binnenkort samen met deze plaid languit op de bank?
gezondNU mag 5 Roxx-plaids van Knit Factory cadeau geven in de kleur gemêleerd groen/olijfgroen (€ 109,95).

Onverwoestbaar

Knit Factory staat voor een onverwoestbare kwaliteit en natuurlijke tinten, heeft Nederlandse roots en een nuchtere uitstraling. Neem eens een kijkje op knitfactory.com voor diverse andere sfeervolle kleuren.

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 31 december 2018.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.