<-- NIET ACTIEF -->

Al lang geleden ontdekte men het gebruik van geuren en oliën. Etherische oliën ruiken niet alleen lekker, maar bloemen, planten en kruiden spelen ook een belangrijke rol bij je lichamelijk en je geestelijke welzijn.

Soepele huid

Physalis heeft een groot assortiment aan pure plantaardige, biologische oliën. Deze zijn toe te passen op talrijke manieren zoals voor een gezichts- of lichaamsmassage, maar ook om te gebruiken bij een geïrriteerde, ruwe of droge huid, huidveroudering, zonnebrand, eczeem, psoriasis of ter voorkoming van striae tijdens de zwangerschap.

202041.gezondnu.win.physalis.bernagieWin

Om in de herfst je huid een oppepper te geven maak je kans op een Physalis aromatherapie huidpakket met een inspirerend recept! Voor een anti-age gezichtsolie voeg je aan 10ml Bernagie olie één druppel Physalis Geranium- en één druppel Echte Lavendel essentiële olie toe.

1. Physalis Bernagie olie (of borage olie):
Een lichtgele olie uit de zaden van komkommerkruid. Deze olie is geschikt voor de verzorging van de rijpere en droge huid. Bij regelmatig gebruik herwint de huid haar soepelheid, stevigheid en elasticiteit. Een ideale gezichtsolie.

2. Echte lavendel olie:
Zuivert de huid, ondersteunt de circulatie en geeft rust.

3. Geranium olie:
De geur van geranium doet aan rozen denken. Geranium-olie zuiveren en verzorgen de (jonge) huid.

Win

gezondNU mag namens Physalis 5 sets met Bernagie(Borage)-olie in combinatie met Echte Lavendel en Geranium olie weg te geven (t.w.v. € 35,77, hollandandbarrett.nl)

Kans maken? Vul vóór 2 november 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.