Voor de avonturiers onder ons! De Haglöfs Lava 90 is een tas die je voor allerlei doelen kunt gebruiken, van weekendjes weg met je vrienden of voor op reis naar verre oorden of iets dichter bij huis.

Duffel

Deze tas ook wel duffel genoemd, bestaat uit een groot compartiment en een intern documentenvak om je belangrijke spullen in op te bergen zoals paspoort of geld. De bodem is met een dubbele laag stof extra verstevigd. Hij heeft een supersterke rits en handige hendels. En je kunt met behulp van de schouderbanden de Lava ook als rugzak gebruiken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op een vliegveld of het openbaar vervoer je handen vrij wilt hebben. Een fijne vakantie!

Win!

Wil je deze duffel/weekendtas van Haglöfs winnen? gezondNU geeft 3 exemplaren weg aan de winnaars van deze puzzel t.w.v. € 109,95. Meer informatie vind je op haglöfs.com

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Prijswinnaars krijgen bericht. Prijzen zijn niet in te wisselen voor geld of voor andere prijzen in te ruilen. Geen retour-sms ontvangen? Waarschijnlijk bent u niet gemachtigd om mee te spelen. Neem contact op met uw provider.

 

Geef je oplossing door vóór 1 september 2019.