<-- NIET ACTIEF -->

Wist jij dat je hart een spier is, die je met dertig minuten wandelen per dag sterker maakt? Een sterk hart is de motor achter jouw dagelijkse portie energie. Daarom is het belangrijk om je hart goed te kennen en je hart gezond te houden. Door het niet voor lief te nemen, maar juist lief te hebben. Zo haal je meer uit het leven. De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen iedere dag te laten kloppen.

Hartstocht

Een gezonde en actieve leefstijl verlaagt je risico op hart- en vaatziekten. Daarom stimuleert de Hartstichting mensen gezond te eten, voldoende te bewegen en op tijd te ontspannen. Ze maken zich ook sterk voor een omgeving waarin gezond leven makkelijker wordt. Wandel jij graag? Grijp dan nu je kans. Maak een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander. Kom in beweging en loop mee tijdens de Hartstocht op 10 april – een initiatief van de Hartstichting en mede georganiseerd door Becel – en haal geld op voor hartonderzoek.

Persoonlijke wandelroute

Om jouw Hartstocht te lopen op 10 april maak je gebruik van de eRoutes-app. Deze wandel-app maakt voor jou persoonlijke wandelroutes vanaf de locatie waar jij staat. Ook geeft de app jou tijdens het wandelen toegang tot de Hartstocht Radio. Jouw activatiecode voor de eRoutesapp ontvang je per mail een dag na inschrijving.

Win

gezondNU heeft het geluk dat wij drie sportpakketten cadeau mogen geven t.w.v. € 175,-, met daarin een paar hardloopschoenen, een Fitbit tracker, Becel T-shirt en Becel-tas. Meer info over de Hartstocht vind je via de website van de Hartstocht en de speciale Becel-pagina. Niet in de prijzen gevallen? Als troostprijs bieden wij een niet-winnaar twee gratis entreekaartjes aan t.w.v. € 15,- per stuk.

Kans maken?

Vul onderstaand formulier in, inclusief schoenmaat en maat van je ‘t shirt. De Hartstocht is honderdprocent coronaproof en gaat sowieso door.

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.