In de zomer wil je soms lekker makkelijk, maar wel gezond en lekker eten. Hét blenderboek van Nora French is dan een slimme oplossing.

Mixen is het nieuwe koken

Nora laat zien dat de blender je ideale keukenhulp is. Ideaal voor onder meer het maken van beslag, deeg, dips en sauzen. Ook smoothies, maaltijden, drankjes en tussendoortjes zet je met een blender snel op tafel! Ontdek het zelf met de highspeed blender van Wartmann®. Hij is snel, foolproof, makkelijk te bedienen en neemt je veel bereidingswerk uit handen.

Win

gezondNU mag van Nora French 4 Wartmann blenders en 4 kookboeken cadeau geven t.w.v. € 252,45. Ben jij geen winnaar? Dan is het kookboek plus de blender te koop via norafrench.nl

Zo doe je mee

Bel vóór 1 september 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 4 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 september hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.