<-- NIET ACTIEF -->

Je spieren blijven in topconditie met Arnica Sport Massageolie van Weleda. De olie verwarmt en ontspant. Een aanrader om blessures tegen te gaan! En jij loopt gesmeerd rond!

Massage voor je gaat sporten

Wie wil dit nu niet? Jezelf verwennen voor je training. Voor het sporten masseer je (of je partner) je lijf in met Arnica Sport Massageolie. Na het sporten zijn je spieren warm en daarna volgt ontspanning. Het helpt spierkrampen en stijfheid te voorkomen. Fantastisch!

Een alleskunner

Bij spieren, die gespannen zijn door stress, is deze geurige olie ook een uitkomst. Als je ‘s nachts ligt te malen gewoon nek en schouders inwrijven met een paar druppels olie. Zo ontspan je beter. Ook bij kramp in de benen en bij lage rugpijn merk je effect! En de huid blijft met de olie soepel en elastisch. Dit product is dé favoriet van sporters, masseurs en fysiotherapeuten. En voortaan staat de olie ook bij jou in de badkamer.

Hoe gebruik je het?

Voor en na je sportprestatie breng je de olie dun aan. Neem eerst een duik in de douche of bad met Arnica Sport Douchegel of Arnica Sport Bad. De perfecte afsluiter na een uurtje inspanning.

Win!

gezondNU geeft 8x een Weleda Arnica Sportverzorgingspakket cadeau t.w.v. € 35,47 per set. Inhoud pakket: Arnica Sport Massageolie (100 ml), Arnica Sport Douchegel en Arnica Sport Bad. Honderd procent natuurlijk. Meer informatie: weleda.nl

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.