<-- NIET ACTIEF -->

Help, mijn lichaam verandert. De eerste menstruatie wordt makkelijker ontvangen dan het loslaten van dit proces. De overgang is een periode van inzicht, maar ook van lichamelijke ongemakken. En wij gaan je met humor en respect door deze periode heen loodsen. Want het is niet alleen kommer en kwel!

Wat leer je bij de workshop ‘Overgang en voeding’?

Tijdens deze workshop ‘wandelen’ we door een vrouwenleven. Je krijgt inzicht in het fysieke en emotionele proces voorafgaand aan en tijdens de overgang. Wat betekent de overgang in onze maatschappij en cultuur? Ook de biologische aspecten van de overgang worden besproken. Vragen als: ”Wanneer is iets een overgangsverschijnsel en wanneer wordt het een klacht?”, “Wat is de relatie tussen de overgang en voeding?” en “Wat kun je preventief met voeding doen?” komen uitgebreid aan de orde.

Win!

gezondNU mag drie workshops ‘Overgang en voeding’ cadeau geven (t.w.v. € 199,-, sonneveltopleidingen.nl). Deze workshop is voor iedereen bedoeld, privé of beroepsmatig

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 25 september 2018.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.