<-- NIET ACTIEF -->

Ken je Yumeko al? Deze expert in bedden- en badgoed combineert de mooiste materialen met de hoogste aandacht voor milieu, mens en dier. gezondNU mag 4 dekbedovertreksets van katoen Tencelweggeven. Zo slaap niet alleen jij maar ook de wereld beter.

Dromend de wereld verbeteren

Yumeko is altijd op zoek naar manieren om hun bedden- en badgoed nog beter en duurzamer te maken. Met hun nieuwste katoen Tencelcollectie maken ze daar alweer een slag in. Deze collectie is gemaakt van zestig procent biologisch katoen en veertig procent Tencel. Door deze mix ontstaat een zachte, soepele stof die nauwelijks kreukt en pilt én er is minder water nodig om het te maken. Maar bovenal, wat zijn die dekbedovertrekken prachtig om te zien. Dat wordt lekker slapen!

Win

gezondNU mag namens Yumeko 4 dekbedovertrekken cadeau doen in de maat 2.40 x 2.20 t.w.v. € 219, kleur naar keuze).
Meer weten? yumeko.nl

Zo doe je mee

De actie start op 16 oktober 2020. Doe mee vóór 1 december 2020, bel 0909 – 50 10 214 (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars krijgen na 1 december 2020 hun prijs thuisgestuurd. Dit kan even duren. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.