<-- NIET ACTIEF -->

Je wilt je fit, gezond, blij en gelukkig voelen. Barsten van de energie. Maar soms lukt dat niet en nemen sombere gevoelens of vermoeidheid de overhand. Magnesium kan dan net dat steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt.

Vloeibaar elixir

Floradix Magnesium is vloeibaar en gemaakt van planten- en vruchten sappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Het smaakt lekker, is perfect als je moeite hebt met het slikken van pillen én geschikt voor vegetariërs. Gluten- en lactosevrij en zonder alcohol, chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Honderd procent natuurlijk.

Pluspunten:

• Extra energie bij vermoeidheid
• Draagt bij aan fitheid
• Goed voor spieren

Met één maatbekertje krijgt je lichaam tot 67 procent van de dagelijkse magnesiumbehoefte binnen.

Win!

gezondNU mag 60 flesjes Floradix Magnesium weggeven (€ 14,99, flacon 250 ml). Verkrijgbaar bij Etos, Holland & Barrett, DA en Kruidvat.nl en bij diverse (online) gezondheidswinkels.
Meer informatie? Kijk op: floradix.nl/floradix-magnesium

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.