<-- NIET ACTIEF -->

De vraag die we onszelf elke dag weer stellen. Wat smeer jij op je broodje of beschuitje? Weet jij het even niet meer? Wij wel. We hebben het verrukkelijkste fruitbeleg voor je gevonden.

Fiordifrutta biologische fruitspread

Fiordifrutta is gemaakt van de beste kwaliteit, honderd procent biologisch en gezoet met biologisch appelsap. Een natuurlijke fruitspread zonder conserveermiddelen en kleurstoffen. Alleen het beste met de hand geplukte fruit is goed genoeg voor de recepturen van de familie Rigoni. De bereidingswijze is uniek en innovatief. Omdat het fruit niet verwarmd wordt, blijven de kwaliteit, smaak en positieve eigenschappen optimaal behouden. Fiordifrutta is ook heerlijk door de yoghurt, in een smoothie én puur, zo met een lepel uit de pot!

Dé smaaksensaties:

  • Aardbeien & Wilde Aardbeien, Bosvruchten, Bramen, Frambozen, Kersen, Rode Bessen, Vlierbessen & Vlierbloesem, Wilde Blauwe Bosbessen, Wilde Kersen en Zwarte bessen
  • Gele vruchten: Abrikozen en Perziken
  • Citrusvruchten: Bittere Sinaasappelen, Citroenen, Citrusvruchten & Gember en Mandarijnen & Kurkuma
  • Specialiteiten: Kastanjes & Vanille, Peren, Pruimen, Rozenbottels en Vijgen. Deze zomer komen daar nog de special editions Aardbeien & Wilde Aardbeien met Munt, en Perzik & Abrikoos met Basilicum bij.

De familie Rigoni

Rigoni di Asiago bestaat al bijna honderd jaar en werkt honderd procent met biologische ingrediënten en stelt duurzaamheid in bredere zin voorop: het verminderen van de impact van de productie op het milieu, het beperken van verbruik van fossiele brandstoffen en het vermijden van intensief gebruik van land en water.
De familie Rigoni is al jaren bezig met duurzaamheid en duurzame innovaties; ver voor de tijd dat veel andere bedrijven hier aandacht voor kregen. Het zit echt in het DNA van de organisatie en komt voort uit een persoonlijke overtuiging van de familie. Hun bevlogenheid straalt aan alle kanten van het bedrijf af. Wie denk aan fruitbeleg denk aan Fiordifrutta. In Nederland verkrijgbaar bij Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, natuurvoedingswinkels en speciaalzaken.

Win!

Namens Rigoni di Asiago mogen we vijftien winnaars blij maken met dit verrukkelijke fruitbeleg. Zij krijgen ieder zes potten biologische jam in zes verschillende smaken
(t.w.v. ca € 25,-, rigonidiasiago.nl en instagram.com/rigonibelgium)

Dit krijg je:

  • Aardbeien en Wilde aardbeien
  • Abrikozen
  • Frambozen
  • Wilde Blauwe Bosbessen
  • Vlierbessen en Vlierbloesem
  • Mandarijnen en Kurkuma

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.