<-- NIET ACTIEF -->

Het komt je vast bekend voor, je gaat een dagje uit of een weekendje weg maar hebt geen idee wat er in de omgeving te zien en te doen is. Trek eropuit met de fiets!

Met behulp van de fietsknooppunten-app van Fietsnetwerk.nl wordt dit een makkie. Je vindt er de mooiste fietsroutes langs zogenaamde fietsknooppunten en je ontvangt leuke tips om onderweg te zien of te doen. Bijkomend voordeel. Je hoofd raakt heerlijk leeg en de stress trap je kilometers ver van je af. gezondNU mag maar liefst 250 premium apps cadeau geven. Dat is een jaar lang gratis gebruik van de extra functies op deze app.

Dag Fietskaart, hallo Fietsroute App

Fietsnetwerk.nl heeft het knoopppunten-systeem uitgebreid met de leukste afstapmomenten zodat je niets zult missen onderweg. De mooiste plekjes zijn geselecteerd om jouw dagje uit onvergetelijk te maken! Deze app heeft een ruime keuze uit vele vaste thematische routes langs knooppunten. Hij geeft je informatie over de route en om de vijftig meter voor elk knooppunt krijg je een melding wat de volgende stap in je route wordt.

Start je route bij een knooppunt in de buurt

Premium-abonnees van de Fietsnetwerk-app hebben toegang tot extra’s zoals spraakbegeleiding, landschapsmodus en natuurlijk geen advertenties. Als abonnee mag je zelf de rijrichting bepalen, favoriete routes opslaan en gefietste routes bijhouden in de app. Je kan zo de leukste routes nog eens een keer opnieuw fietsen.

Winnen!

Ben je benieuwd naar deze app en wil je eropuit met de routes van Fietsnetwerk?  gezondNU mag 250 premium codes cadeau geven voor de Fietsnetwerk-app t.w.v. € 12,-. Je maakt  kans op een jaar lang gratis gebruik van de extra functies in deze app. Succes en veel plezier met fietsen!

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.