<-- NIET ACTIEF -->

Met hardlopen of een lange wandeling trek je je lievelingsshirt aan of je favoriete sokken. Allemaal met het oog om je sportprestaties te verbeteren. Je bouwt zelfs gekke tradities in. Misschien trek je eerst je rechterschoen aan dan pas je linker. Daarmee denk je onbewust: ‘Dit is mijn geluksoutfit en haal ik de vijf of tien kilometer.’

Degressieve compressie

Houd je energielevel op peil en maak je geluksoutfit compleet met de Sport Tubes van STOX. De degressieve compressietechniek van Sport Tubes zorgt ervoor dat de bloedcirculatie optimaal is waardoor je je energie behoudt. Je hoeft je niet in te houden en hebt meer energie om verder te rennen.

Blessures & spierpijn

Doordat de bloedcirculatie optimaal is, blijft er minder bloed en afvalstoffen in de benen achter met als resultaat dat je loopblessures verkleint, je minder spierpijn ervaart en sneller herstelt. De sokken oefenen op de juiste plekken druk op je benen. Zo stabiliseren ze de enkels, schenen en kuitspieren. STOX Sport Tubes zijn er in de kleuren zwart/aqua en zwart/blauw.

gezondNU mag 10 paar Sport Tubes, hardloopsokken, van STOX cadeau geven (€ 27,95, stoxenergy.com)

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn al getrokken.