<-- NIET ACTIEF -->

Ben jij een twijfelaar? Ben jij op zoek naar balans? Vind jij het lastig om tevreden te zijn met wat je hebt? Als je antwoord op deze vragen ja is, lees dan het boek ACT in balans. Dit is een praktisch boek met tips en oefeningen voor persoonlijke ontwikkeling. Vind in zeven stappen meer balans, energie en een manier om makkelijker keuzes te maken.

Je leven in balans

Tegenwoordig lijkt doelen halen en is perfectie de maatstaf in deze tijd. Het kan dan lastig zijn om je tevreden te voelen over iets wat jij hebt gedaan. Balans krijgen is dan heel belangrijk. Zo voorkom je stress en schiet je niet in paniek als je voor een lastige keuze staat. Hoe kun je jezelf zijn in een ‘maakbare’ wereld?’. Dat is één van de vragen die onder handen genomen wordt in ACT in balans.

Kies voor geluk

De tips en opdrachten in dit boek zijn gebaseerd op de acceptance and commitment therapy, ofwel accepteren en verbintenis therapie. Het gebruik van deze methode helpt je te focussen op wat je kan veranderen. Namelijk, je gedrag. Je leert hoe je meer balans in je leven creëert, energie steekt in de activiteiten waar jij gelukkig van wordt en het niet verspilt aan dingen die niet bij jou passen. Ga voor wat jij écht belangrijk vindt!

Win!

gezondNU mag 9 boeken ACT in balans boeken cadeau geven (t.w.v. € 27,95, boompsychologie.nl).

Vul onderstaand formulier vóór 31 juli 2021 in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.