<-- NIET ACTIEF -->

Hoe zou jouw leven eruitzien als je nooit meer op dieet hoeft en moeiteloos de juiste keuzes maakt? Geen ge-jojo meer, geen frustraties. Klinkt dit als muziek in je oren? Carola van Bemmelen helpt je een gelukkige eter te worden door je oerbrein te verleiden tot gezonder eetgedrag.

Je oerbrein beslist voornamelijk uit 99 procent van alle gevallen wat je eet. En geloof het of niet, maar je oerbrein heeft geen enkele boodschap aan de schijf van vijf. Wat hij het liefst wil is patat, taart en chocolade. Lekker met veel vet en suiker. En graag in grote hoeveelheden. Daarom saboteert hij ieder dieet en gezonde voornemens.

Pfff. Is er dan geen hoop? Jawel hoor! Carola van Bemmelen, columnist van gezondNU en bestsellerauteur van de 100% Suikervrije kookboeken, deelt de geheime formule voor een betere communicatie met je brein. Je gaat hem ontdekken en begrijpen. Dit zijn de lessen die je gaat leren.

  • Je ontdekt wat de allergrootste ondermijner is van jouw eetgeluk
  • Hoe jouw oerbrein eten kiest en hoe je zorgt dat hij andere keuzes gaat maken
  • Waarom je niet moet vertrouwen op je wilskracht
  • Waarom minder eten en meer bewegen averechts werkt
  • Hoe het komt dat je goede eetvoornemens sneuvelen voor de lunch

Het is een grappig én inhoudelijk boek over hoe je een leuke en lekkere relatie krijgt met eten en je lichaam. En eindelijk geen dieetvoorschriften.

gezondNU mag 12 boeken weggeven van De Gelukkige Eter (€ 20,-, bol.com)

Meedoen? Vul dan vóór 9 mei 2018 onderstaand formulier in.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.