<-- NIET ACTIEF -->

Heb jij in het verleden je tuin vol gelegd met tegels? Heb je hier nu spijt van, omdat je de vogels en bijtjes mist? Maar hoe verander je je tuin makkelijk in een groene oase? Floor Korte neemt je stap voor stap bij de hand naar je gedroomde groene tuin.

Gezonde lucht

In De groene tuin laat ze je zien hoe je van een saai balkon of een tuin vol tegels een prachtige groene oase maakt vol planten, bloemen en groenten. Een groene tuin is niet alleen milieuvriendelijker, het is ook aantrekkelijk voor insecten en vogels en zorgt voor gezondere lucht in jouw omgeving. Op basis van Floors eigen ervaringen neemt ze de lezer stap voor stap mee bij het aanleggen van een tuin waar mens én dier gelukkig van worden.

Insectenhotel

Ze laat zien hoe je een schuurtje of een insectenhotel kunt bouwen met gerecyclede materialen en welke basis planten het goed doen op welke plek. Ze vertelt over het belang van insecten, de mooiste bloeiers en het kweken van groente en fruit uit eigen tuin. Volledig geïllustreerd met veel foto’s en illustraties van eigen hand is dit een prachtig, inspirerend boek om mee aan de slag te gaan.

Win

gezondNU mag van Floor Korte maar liefst 12 boeken cadeau geven (t.w.v. € 25,-, floorsmoestuin.nl)

Vul vóór 30 mei 2021 het formulier in.

 *
 *
- -
1111AA

Nieuwsbrieven

 *
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.