<-- NIET ACTIEF -->

Ben jij elke nacht aan het draaien en woelen om in slaap te komen? Of word je midden in de nacht wakker en kan je de slaap niet meer vatten? In het boek Slaap vast legt Michael Mosley uit hoe slaapproblemen ontstaan en hoe je die met vasten, diëten, meditatie en beweging kunt aanpakken in vier weken.

Baanbrekend slaapprogramma

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid. Mosley heeft aan talrijke slaapexperimenten deelgenomen, veel remedies getest en heeft een radicaal nieuw slaapprogramma van vier weken opgezet. Jij slaapt krijgt snel en een gezond slaappatroon. Met verrassende inzichten en tips voor iedereen. Van tieners en nachtwerkers tot ochtend- en avondmensen. Het boek staat vol met recepten voor een goede darmflora die de darmen voeden en de slaap bevorderen.

Win

We hebben de mazzel dat we 12 boeken Slaap vast van Dr. Michael Mosley t.w.v. € 20,-cadeau mogen geven. Geen geluk? Het product is te koop bij nieuwezijds.nl

Kans maken? Vul vóór 10 december 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.