<-- NIET ACTIEF -->

Veel mensen zullen weer verwoede pogingen doen de overtollige kilo’s kwijt te raken samen met het heilige voornemen nu echt eens gezonder te gaan leven en meer groenten en fruit te gaan eten. Dit boek Supersmoothies en – sapjes is speciaal gemaakt voor iedereen met goede voornemens en helpt je je doel te bereiken.

Energieker en gelukkiger

Wil je in 2021 werken aan een gezond én gelukkig leven? Kijk niet verder. In Supersmoothies en -sapjes staan 200 van de meest heerlijke en supergezonde smoothies en sapjes, waar je jezelf dagelijks gezonder en energieker drinkt. Per drankje zie je in een oogopslag waarom het goed voor je is. Dat ze ook nog erg lekker zijn, is een mooie bonus.

Tips

• Verbeter je immuunsysteem met een sapje van munt en matcha
• Boost je work-out met een smoothie van frambozen, kokos en havermout
• Vervang die kop koffie door een hazelnootdrink met cacao, dadel en kaneel
• Verminder stress met een ananassmoothie met spinazie en bleekselderij
• Werk aan een stralende huid met een sapje van venkel, broccoli en groene appel.

gezondNU mag een lekker recepten als voorproefje weggeven.

Sapje tegen griep

Je bloedsomloop krijgt een boost van het drinken van deze shot, die ook de symptomen van de griep helpen te bestrijden.

Voor 2 personen. Ingrediënten: 1 th agavesiroop, 1 snufje cayennepeper, 1/4 teentje knoflook, 12 g gember, 1/2 sinaasappel en 1/2 citroen.

Bereiding

Schenk de agavesiroop in een glas en strooi de cayennepeper daarin. Meng knoflook, gember, sinaasappel en citroen in de sapcentrifuge en schenk het sap in het glas.

Win

We mogen namens brecht-boeken 8 boeken Supersmoothies – en sapjes cadeau geven t.w.v. € 15,99 (ISBN 978 90 230 1664 9, becht-boeken.nl).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.