<-- NIET ACTIEF -->

We hebben het allemaal wel in ons badkamerkastje staan. Essentiële olie. Je smeert het verdunt op je huid of gebruikt het in een aromaverdamper voor een heerlijke geur in huis. Maar wist je dat je er ook mee kunt koken? Voeg één of twee druppeltjes toe aan je gerecht en geniet naast de smaak ook van een positief effect op je gezondheid. Twee vliegen in een klap.

De kracht van olie

In het kookboek Koken met essentiële oliën vertelt Tessa Moorman, diëtist en mede-oprichtster van The Green Happiness, hoe je veertig gezonde vegan recepten maakt, verrijkt met de kracht van essentiële olie. Tessa legt uit hoe je met oliën veilig kunt koken en waarom het je gezondheid een boost geeft. Vegan groene pizza’s, zwarte bonen burgers, frambozen bars of smoothies. Ze krijgen allemaal een nieuwe smaaktwist met een paar druppeltjes olie.

Inspirerend koken

Koken met essentiële oliën inspireert je om van je eten een topgerecht te maken. Je krijgt tips om (meer) plantaardig te gaan eten. Je ontdekt wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen. Zo geef jij een verrassende draai aan je voeding én leefstijl. Surprice je gasten.

Win

gezondNU heeft de mazzel dat we 12 kookboeken Koken met Essentiële oliën cadeau mogen geven (t.w.v. € 19,95, thegreenhappiness.com).

Er kan niet meer worden gereageerd. De winnaars zijn getrokken.