<-- NIET ACTIEF -->

Yoga en meditatie zijn here to stay. Ben jij ook bezig met yoga of ga je beginnen?
Dan mag deze stevige canvas yogatas van Love Generation niet ontbreken in je sportuitrusting. Love Generation is hét in Nederland ontworpen yoga- en meditatiemerk. Het merk staat voor topkwaliteit en briljant design voor een betaalbare prijs.

Yoga with love

De canvas yogatas is perfect om al je yogaspullen in mee te nemen én meer. In het royale ruime binnenvak passen ook de dikkere en extra lange yogamatten, plus extra spullen zoals kleding en een yogahanddoek. Met de stevige hengsels kun je de tas comfortabel over je schouder of met de hand dragen. Aan de binnenkant is deze LG yogatas gevoerd en aan de buitenkant zit een vakje dat apart afsluitbaar is met een rits. Handig voor persoonlijke spullen zoals je telefoon en sleutels.

Win!

gezondNU mag 14 canvas yogatassen in ivoorkleur cadeau doen (t.w.v. € 34,50, 66 cm lang x 18 cm Ø, yogashop.nl).

Meedoen?

Bel dan vóór 1 mei naar naar 0909 – 50 10 219 en toets het codenummer in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). De bel code voor de Love Generation yogatas is 4.

Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars krijgen na 1 mei 2021 hun prijs thuis gestuurd. Dit kan wel even duren. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.