Fervent hardlopers en beginners opgelet:  De Mizuno Wave Skryrise is dé schoen voor een comfortabele, energieke run. Dat merk je van afrol tot afzet tot landing. Met deze schoenen aan je voeten ben je de zwaartekracht volledig meester.

Zweven door de lucht

Je hebt het gevoel dat je zweeft dankzij het ultralichte gewicht, de ongekende Foam Wave-demping en de veerkracht van XPOP. Alsof je rent op een golf van energie! Waar wacht je nog op? Begin ook met hardlopen.

Win

Wil je ook gaan hardlopen? We mogen namens Mizuno twee winnaars blij maken met een paar geweldige hardloopschoenen in de kleur blauw t.w.v. € 134,95.

Ga voor meer informatie naar mizuno.com. Ook verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops

Maak kans. Vul vóór 1 mei 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.