<-- NIET ACTIEF -->

Met Odlo stijlvol op de yogamat!

Dat yoga gezond is, weet iedereen: het zorgt voor ontspanning, geeft een energie-oppepper, verbetert je houding, je ademhaling en concentratie.
Maar of je nu een groot fan bent van yoga of van plan een proefles of workshop te volgen, doe het in stijl met een yogaset van Odlo. Met een goede uitrusting kun je je volledig concentreren op je oefeningen.

Naadloze kleding

De basis voor goede sportkleding is een sportbeha. Dit voorjaar brengt Odlo de FEMININE SEAMLESS BRALETTE uit. Een modieuze, naadloze sportbeha met een vrouwelijke rug
met riempjes, geïnspireerd op de vleugels van een vlinder.
De MAIA Cropped Baselayer Top is perfect om als laagje te dragen; het heeft een losse snit, met verstelbare onderkant en inzetten van netstof aan de schouders.
De legging (MAIA Seamless Tights) zit comfortabel en heeft een hogere tailleband
met vlinderpatroon. Het materiaal is elastisch waardoor je makkelijk kunt trainen.

Tip! In het ingestikte zakje aan de binnenkant van de panty kun je tijdens het trainen je sleutels stoppen.

                             

Win

Wil jij binnenkort op je eigen yogamat aan de slag? Dat kan! gezondNU mag 3 outfits van Odlo weggeven: een sportbeha, een top en een legging (t.w.v. € 145,- per set, kijk voor meer informatie op odlo.nl)

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

De actie is verlengd! Meedoen kan tot en met 30 april 2018.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.