<-- NIET ACTIEF -->

Trainen op muziek doe je voortaan met veel plezier met de Philips Sound in- en over ear koptelefoons. Met allerlei handige snufjes. Jij gaat voortaan als een speer.

Philips Sound SN503

Naast het feit dat hij geweldig klinkt, beschikt de SN503 over een van ’s werelds kleinste in-ear hartslagmeters die compatibel is met alle toonaangevende hardloopapps zoals Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtatstic, Codoon en Endomondo. Hij geeft je real-time audiofeedback. Zo wordt je niet afgeleid door informatie op de display. Hij gaat maar liefst 6 uur mee, is waterdicht, zweetbestendig en heeft een snel-laadfunctie. Hij laadt binnen 15 minuten op. Zo kun je snel je extra trainingsuurtjes erbij pakken.

Philips Sound SH402

Draadloze on-ear koptelefoons zijn een gewild accessoire voor sportievelingen dankzij een hoogwaardige geluidskwaliteit, goede geluidsisolatie en lange speeltijd. Met de SH402 blijf je cool … en dan vooral je oren. Een speciale koelgel in de oorschelp vermindert de warmte ongeveer 3 tot 5 graden Celsius. De hoofdtelefoon is IPX4 spat- en zweetbestendig. Met 20 uur speeltijd, beschikt hij over geweldig geluid en
makkelijk te koppelen met je Bluetooth-apparaten.

Win

gezondNU mag van Philips Sound 1x SN503 in-ear oortjes en de SH402 koptelefoon cadeau doen t.w.v. € 200,-. Ben je geen winnaar? Ze zijn te koop op philips.nl

Wordt hij van jou? Vul vóór 28 september je formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.