<-- NIET ACTIEF -->

Gezond koken kan niet zonder gezonde pannen. Dat snapt het Italiaanse pannenmerk Primecook als geen ander. Zij ontwikkelden daarom een speciaal Ecoshield.

Aan de kook!

Alle pannen, gemaakt van recyclebaar aluminium, zijn voorzien van een gladde en slijtvaste Ecoshield-coating, waarmee de totale afwezigheid van giftige stoffen kan worden gegarandeerd. Italian cookware in optima forma. Nu ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Win

Kans maken? gezondNU mag 3 pannensets Anna van primecook.nl cadeau geven. Doe mee en vul voor 1 november 2021 het onderstaande formulier in.

 *
 *
 *
- -
1111AA
 *
Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.