<-- NIET ACTIEF -->

Groen van plant tot verpakking. Dat is Clean & Green van Purasana. Honderd procent ecologisch. Puur voor een heldere geest tot een stralend lichaam.

Een complete lijn van tien supplementen voor ieder wat wils. Van beauty tot innertlijke rust en van soepele gewrichten tot completen mulitvitaminen. En gezondNU mag twee producten uit hun lijn weggeven.

Huid – Haar – Nagels

Laat je haren glanzen, je huid stralen en maakt je nagels ijzersterk door de versterkende werking van zink.

Drinksap

Aloë vera is een vetplant die vooral bekend staat om zijn helende eigenschappen. De plant bestaat voor 99 tot 99,5% uit water. Aloë Vera heeft een hydraterende werking, dit is dan ook de reden waarom het veel gebruikt wordt in schoonheids- en cosmeticaproducten. De drinkgel bevordert de spijsvertering, ondersteunt en versterkt het natuurlijk afweersysteem, draagt bij tot de gezondheid van de huid en verbetert het immuunsysteem.

Naast dezelfde positieve eigenschappen van het Purasana drinksap, blijft de Purasana Aloë Vera drinkgel langer kleven in de darm- en maagwand. Dit heeft als extra voordeel dat de actieve stoffen van de Aloë Vera langer en beter inwerken.

Verpakking

Om het écht groen af te maken, is ook de verpakking van Purasana Clean & Green volledig duurzaam. Zo is de deksel van Vegemat. Dat is een biologisch afbreekbaar materiaal op compleet plantaardige basis, dat na zes maanden helemaal is gecomposteerd. En verder uit gerecycled karton. Het label is gemaakt van ecologisch papier en bedrukt met plantaardige inkt. De verpakking is zo volledig herbruikbaar. Zowel de inhoud als de buitenkant van Clean & Green past op deze manier helemaal bij een duurzame manier van leven.

Win!

gezondNU mag namens Purasana 7 setjes weggeven (t.w.v. € 35,73, purasana.nl). De set bestaat uit: Purasana Clean & Green Skin-hair-nails en Purasana Aloë vera sap.

Kans maken? Vul vóór 2 juli 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.