<-- NIET ACTIEF -->
Hoi ik ben THIJS. THIJS is de eerste die van het lelijke fruit heerlijke biologische vruchtensappen en ijsthee maakt. Vruchten krijgen zo een eerlijke, tweede kans. De sappen zijn honderd procent natuurlijk, laag in suikers en hebben een verrassende twist. Ze zijn geproduceerd op basis van overtollig vers fruit.

Niets gaat verloren

THIJS maakt geen onderscheid tussen dik, krom of lelijk. Uniek aan het produceren van deze sappen is, dat er geen enkel ingrediënt verloren gaat. Hierdoor zijn de volwassen sappen niet alleen een verantwoorde keuze voor je lichaam, maar ook voor het milieu. En geloof mij, dit fruit in een flesje is net zo lekker!

Motto van THIJS

Zo zorgen we met veel liefde voor jou en je omgeving! THIJS’ motto is dan ook: ‘Use what we produce’.

Win

Bij jij de gelukkige winnaar? gezondNU mag 12 pakketten cadeau geven met 6 producten in vier smaken t.w.v. € 9,54 (thijs-drinks.nl)

Vul vóór 21 januari 2021 het formulier in en maak kans!

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.