Je ziet sneakers die er cool uitzien, trekt ze aan en loopt er een stukje mee. Al na de eerste stap weet je het: deze schoenen wil je nooit meer uittrekken. Dat is het Xsensible-effect.

Crispy, chic en comfortabel

Het trendy model Lima is een van de toppers uit de collectie. Mooie frisse kleuren, een golvend design en draagcomfort. Het zachte leer is voorzien van sprankelend metallic en zachte suède accenten. De witte zool met Stretchwalker-balanstechnologie en de rits aan de zijkant bieden extra comfort. De unieke zool stimuleert een gezonde lichaamshouding. Hierdoor worden ook spieren en gewrichten ontlast. Zo blijf je de hele dag door energiek en fit, zelfs na tienduizend stappen!

Win

gezondNU mag van Xsensible 4 sneakers cadeau geven t.w.v. € 199,-. Ben jij geen winnaar? Dan is deze sneaker te koop via xsensible.com

Zo doe je mee

Bel vóór 1 september 2020 naar 0909 50 10 219 en toets het codenummer 3 in (€ 0,60 per gesprek en belkosten). Je kunt zo vaak bellen als je wilt en hoort direct of je iets hebt gewonnen. De winnaars ontvangen na 1 september hun prijs toegestuurd. Dit kan even duren. Geduld is een schone zaak. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.