<-- NIET ACTIEF -->

Je voeten. Misschien sta je er niet zo vaak bij stil, maar ze zijn een belangrijk lichaamsdeel. Ze brengen ons naar de mooiste plekken, houden je staande tijdens je avonturen en ondersteunen je bij het sporten.

Lichtgewicht

Gezonde voeten zijn blije voeten. En dat snapt het schoenenmerk Skechers als geen ander en lanceert het Arch Fit-model. Deze sport- en vrijetijdssneakers hebben door podotherapeut gecertificeerde steunzolen. Deze uitneembare steunzool werd ontwikkeld op basis van meer dan 120.000 voetscans en verdeelt de druk over de voetboog. Je trekt ze aan en loopt er op weg. Niet zwaar maar heerlijk lichte, verende schoenen, zeer comfortabel, ondersteunend en dempend. Ze zitten ronduit als gegoten.

 

 

Onder iedere outfit

Bij steunzolen denk je ‘stoffig imago’. Maar dan heb je het bij het verkeerde eind. De modellen zijn super trendy. Ze staan erg hip onder een leuke outfit. Of je gewoon door het huis kuiert, een wandeling maakt of je at-home sportlesje doet; met de Arch Fit loop je op (hippe) wolkjes.

Win

gezondNU mag van Skechers 3 paar Sunny Outlooks uit de Arch Fit collectie cadeau geven van € 79,95. Zelf draag ik ze graag op kantoor onder mijn jurkje en tijdens mijn lunchwandeling.

Wil je deze sneakers winnen? Vul voor 29 oktober 2020 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, gezondNU Voeding en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt MixCom Publish persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat MixCom Publish de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.