<-- NIET ACTIEF -->

Joepie het vriest! Dat wordt misschien schaatsen. Met deze muts van Soxs maak je de blits op het ijs. Geen schaatsliefhebber? Maakt niet uit. Deze muts is sowieso leuk om te dragen als het koud is en past bij iedere outfit.

Hij is gemaakt van Nieuw-Zeelands schapenwol en is super zacht. Deze ‘eco-wol’ van hoge kwaliteit is duurzaam ontwikkeld, met respect voor het dier. En nee, het is geen kriebelmuts, ook niet na een wasbeurt (30⁰). Hij bestaat voor 60% uit wol en 40% uit polyamide; dus honderd procent anti prik garantie. Het is beslist geen suffe muts, want met het opvallende hip gekleurd merklabeltje ziet hij er ineens trendy uit. Door de unieke elasticiteit kan iedereen de SOXS-mutsen op zijn hoofd zetten. En ze zijn er in diverse kleuren.
 

Soxs

Soxs is vooral bekend om haar trendy geitenwollen sokken. Je voeten blijven heerlijk warm als ze wol dragen. Je hoeft dus niet perse een sandaalloper, plattelandsjongen, baarddrager of ouwe hippie te zijn. Wist je dat vroeger een rijk, geslaagd en tevreden mens geen driedelig pak droeg, maar rondliep op slippers in geitenwollen sokken? Om vooral maar duidelijk te maken hoe gewoon hij gebleven is. Hoezo, suf imago?

Win!

gezondNU mag zes wollen mutsen van Soxs weggeven (t.w.v. € 39,95, soxs.co). Je mag zelf de kleur bepalen. Ze zijn er in drie kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en offwhite. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren labeltjes. Wie is jou favoriet?

Kans maken? Vul dan vóór 26 maart 2018 het winformulier in.

Tip!

Wil je niet wachten of je in de prijzen bent gevallen? De mutsen zijn te bestellen bij soxs.co

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.