Controleer jij je bloeddruk regelmatig? Dat is best wel slim. Een hoge bloeddruk voel je namelijk niet. Je kunt je gezond voelen en toch een hoge bloeddruk hebben. Door te meten voorkom je namelijk dat je er te laat achterkomt. Een te hoge bloeddruk is niet zonder risico, want het vergroot de kans op hart- en vaatziekten. En met deze slimme bloeddrukmeter houd je alles goed in de smiezen.

Bloeddrukmeter Omron

De OMRON M3 Comfort is een automatische en compacte bloeddrukmeter. De meter is door het Dabl®-instituut goedgekeurd en wordt door de Hartstichting aanbevolen. Op het grote LCD-scherm wordt zowel de bloeddruk als de hartslag weergegeven. De meter geeft aan als er tijdens de meting een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd. De comfortabele manchet heeft een omtrek van 22 tot 42 centimeter en is daarmee voor iedereen geschikt.

Win

Namens de Hartstichting mogen we 5 bloeddrukmeters cadeau geven, de OMRON M3 Comfort (t.w.v. € 50,-, hartstichting.nl)

Maak kans! Vul vóór 30 november 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.