Heb je zin om naar de Veluwse Bron te gaan? Of houd je liever van Thermen Holiday, Elysium of ben je misschien fan van de Zwaluwhoeve? Wij mogen van Membrasin vijf gezondNU-lezers blij maken met een dagje wellness voor twee.

Membrasin maakt producten voor een droge huid. Als je daar ook nog eens een dagje wellness aan toevoegt, kom je vast en zeker lekkerder in je vel te zitten.

Lekker een dagje wellness, dat voelt bijna als een dagje op vakantie!

Met Membrasin kun je gaan genieten, want bij aankoop van het voedingssupplement ontvang je een gratis dagje wellness. Je kunt gebruik maken van alle sauna- en wellness faciliteiten in één van de 7 mooist wellness resorts van Nederland. Koop in de periode van 18 maart t/m 30 april 2019 één of meerdere producten uit het Membrasin of Membrasin Eye Care assortiment en ontvang direct een gratis dagje wellness cadeau. Dit dagje wellness is geldig t/m 25 augustus 2019 bij Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp. Reserveren kan met de activatiecode via de website van Membrasin.

Ter gelegenheid van de actie stellen wij in samenwerking met Membrasin duindoornbesolie 10 activatiecodes ter beschikking. Dus heb jij een vriendin, geliefde, moeder of zus met wie je er graag even tussenuit wil? Grijp dan nu je kans!

Wil jij kans maken op een dagje wellness voor 2? Vul dan vóór 26 april 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.