Schrijf je gratis in op de gezondNU-nieuwsbrief en maak kans op een kist met bonen van OOGST NO.1

Kist vol bonenpower

Bonen, erwten en linzen zijn de perfecte partner voor ieder mens met een nuchtere, gezonde leefstijl: lekker, voedzaam, duurzaam en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. En dat willen wij van gezondNU samen met OOGST NO.1 stimuleren!

Peulvruchten

Erwten, bonen en linzen – ze smaken allemaal anders, maar hebben een overeenkomst: ze zijn superrijk aan eiwitten, vezels, mineralen en vitamines. Peulvruchten bevatten hoogwaardige plantaardige eiwitten en langzame koolhydraten. Voedingswaarde die iedereen kan gebruiken, want ideaal als je wat kilo’s wilt afvallen, perfect als je altijd last hebt van snack attacks en een schommelende bloedsuikerspiegel en ook fijn als je worstelt met diabetes.

Gratis nieuwsbrief

De gratis nieuwsbrieven van gezondNU en Lekker in je Vel geven je gezonde kennis een extra boost met artikelen over gezonder koken, beter slapen, starten met bewegen, lekker ontspannen en verstandig afvallen. Dat gunnen we iedereen!

Schrijf je in!

Schrijf je in op de gezondNU-nieuwsbrief of Lekker in je Vel en maak kans op deze kist bonenpower t.w.v. € 17,50. Onder de nieuwe aanmeldingen verloten wij 8 goedgevulde kistjes vol duurzame peulvruchten. Meer info en recepten? Kijk op oogst1.nl

De actie is geldig tot 1 september 2019.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU of Lekker in je vel ? Schrijf je dan in voor 1 september 2019 op één of meerdere van onze nieuwsbrieven en maak kans op een kist vol bonen t.w.v. € 17,50

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.